Ferielejligheden befinder sig i Croix Rouge distriktet, i et roligt område ca. 2,5 km. fra den gamle bydel og med ca. 2 km. til den nærmeste strand. Der er 2 busliner 5 min. gang fra lejligheden, som både kører til Antibes og de gode strande i Juan-les-Pins. Lejligheden som er røgfri/dyrefri er perfekt til 2 par eller en familie med børn.

Ferielejligheden er en flot nyrenoveret 3 værelses lejlighed, 2 soveværelser, stor stue med sovesofa, dejligt nyt moderne køkken med stort køle/fryseskab, opvaske- og vaskemaskine, lækkert badeværelse, toilet, stor altan med spiseplads samt sofagruppe. Satelit TV samt trådløst Internet.

Fra den store altan er der udsigt til den fælles swimmingpool og bjergene mod vest, og fra den mindre balkon panorama udsigt til Middelhavet og i klart vejr Alperne.

Ferielejligheden har i alt 6 sovepladser, der er fællesparkering 80 mtr. fra lejligheden, som befinder sig på 4 sal (elevator). Til komplekset, som er en normal fransk beboelsesejendom med et grønt område, hører der en fælles pool, med en børnepool og et større bassin.

Der er bager og vinhandler ca. 5 min. gang fra lejligheden – Carrefour(Mega Supermark) ligger 5 min. kørsel fra lejligheden.

Køkkenet er veludstyret med bl a induktionskomfur og opvaskemaskine.

Vaskemaskine kan benyttes frit.

Der er lokale indkøbsmuligheder, supermarked, bager, farmaci samt bank.

Der er fri wifi og smart TV.

Husdyr er ikke tilladt, og lejligheden er røgfri.